sâmbătă, 17 ianuarie 2009

Trusa de laborator - Bazele fizicii

Trusa reprezintă o bază importantă pentru realizarea unor lecţii interactive de fizica şi reuşite sunt experienţele .
Chiar dacă o şcoală nu este echipată cu un laborator de fizică, ansamblul propus îi permite să beneficieze de avantajele unor adevărate experienţe.
Ansamblul mobil bazele fizicii se compune din două truse aşezate în două valize din plastic. Cele două truse conţin echipamentele necesare pentru realizarea celor mai importante experimente din domeniul fizicii .
Nici un echipament suplimentar, în afară de un generator simplu, pentru experimentele de optică si electricitate, nu este necesar pentru realizarea experimentelor, acestea putănd fi realizate în orice loc şi în aproape orice condiţii.

bazele_fizicii.jpgExperimentele pot fi realizate utilizăndu-se drept bază a sistemului o şină cu profil din aluminiu, pe care pot fi montate (cu ajutorul unor călăreţi) rapid, stabil şi vizibil toate experimentele. Conceptul universal şi fiabil al pieselor asigură realizarea unor experimente sigure şi garantează o utilizare îndelungată a componentelor.
Ansamblul BAZELE FIZICII conţine un manual de instrucţiuni ce descrie în detaliu realizarea montajului experimental precum si modul de realizare a experimentelor.

Oferta completa de materiale didactice

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cauta un cuvant in DEX:

Cauta traducerea unui cuvant sau expresii: