vineri, 23 ianuarie 2009

Soft educational pentru prescolari: JOCURI


InfoKids games 06 - Jocuri pentru copii
Acest CD este o colectie de jocuri, alese cu grija pentru a putea fi jucate cu placere si cu pasiune: Animax - Desenat pentru copii intre 4 si 10 ani, Animax este o versiune pe calculator a unui clasic joc.

-Bzz - Ajuta broscuta sa prinda cat mai multe muste si fluturi. -Succes!Cactus Bruce - Cactus Bruce este un joc pentru copii, placut si amuzant. Grabeste-te si scapa de toate maimutele inainte ca ele sa te loveasca si sa-ti ia vietile.
-Clauss - Ajuta-l pe Mos Craciun sa scape de jucariile care vin spre el.
-Drawing - Un excelent joc pentru copiii carora le place sa deseneze. Pe langa desenul propriu-zis, care se poate face cu ajutorul obiectelor care se pot gasi si in Paint, copilul poate adauga in desenul lui flori, animale, castele si multe alte obiecte predesenate. De asemenea poate sa dea diverse efecte speciale desenului. Incercati-l!
-Fruitface - Va plac fructele? Dar fructele personalizate? Cu ajutorul acestui joc va puteti alege fructul care va place cel mai mult si il puteti personaliza. Incercati si va veti distra!
-Mission Mars - V-ati dori sa conduceti o nava spatiala? Acest joc va permite sa controlati o astfel de nava.
-Oggyfries - Ajuta-l pe Oggy sa scape de gandacii care incearca sa-i fure cartofii prajiti.
-Oggymoshi - In Oggymoshi trebuie sa-l ajuti pe Oggy sa rezolve diferitele aspecte ale unei zile. Trebuie sa te asiguri ca mananca, doarme, face baie, isi ia medicamentele etc. Ai grija ca daca nu face actiunea care trebuie in timp util ii scade viata.
-Swistaki - Acest joc iti pune la incercarea rapiditatea. Trebuie sa scapi de cat mai multe rozatoare. Succes!
-The lardener - Pentru a castiga trebuie sa cumperi toate bunurile din magazinul online, sa economisesti 1000$ si sa slabesti. Poti castiga bani jucand jocuri la calculator sau raspunzand la telefon.
-Wonka colorizer - Este o carte de colorat pentru calculator. Ai posibilitatea sa vezi cum arata desenul colorat cu diverse combinatii de culori, daca apesi pe partea de jos a tubului pe care este paleta de culori.
-Wordplay - Jocul contine o colectie de cuvinte in engleza. La un clic pe cuvantul ales, acesta este spus si se realizeaza efectul care arata semnificatia acelui cuvant.Alte jocuri pentru copii le gasiti in magazinul nostru online la urmatoarea adresa: http://www.materiale-didactice.ro/index.php/soft-educational/prescolari/jocuri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cauta un cuvant in DEX:

Cauta traducerea unui cuvant sau expresii: