vineri, 23 ianuarie 2009

Tabla interactiva mimio si captura

MIMIO Interactive + Capture
mimio Interactive este un device portabil, care se poate atasa oricarei table albe, transformand-o intr-o tabla alba interactiva. Conectarea la un PC si folosirea un proiector pentru transmiterea informatiilor din PC pe tabla alba, va permite sa va controlati calculatorul si toate aplicatiile care pot rula pe acesta, direct de la tabla.
Transforma orice tabla alba, intr-o tabla alba interactiva
Cu ajutorul cariocilor cu stergere uscata Expo introduse in unul din Stilourile mimio, orice scrieti sau desenati pe tabla alba este inregistrat digital in timp real, respectand culorile folosite, intr-un format digital de calitate maxima, portabil pe multe alte aplicatii.




















* Imprimati notele de pe tabla - in culori cu o rezolutie perfecta.
* Trimiteti prin email fisierele inregistrate.
* Postati notele de pe tabla alba, ca si fisiere HTML pe web-site-uri.
* Copiati orice nota de pe tabla alba in alte aplicatii.
* Folositi NetMeeting sau alte softuri de conferinte online pentru a da acces la tabla dumneavoastra partenerilor aflati in alte locatii.
Acum, audienta dumneavoastra se poate concentra la prezentarea pe care o faceti, stiind ca toate notele efectuate sunt salvate electronic si vor putea fi revazute mai tarziu, in cazul in care este necesar.


Pentru mai multe informatii accesati link-ul http://www.materiale-didactice.ro/index.php/sisteme-prezentare-afisare/table-interactive .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cauta un cuvant in DEX:

Cauta traducerea unui cuvant sau expresii: